Gabinet Masażu

Gabinet Masażu Promocja Zdrowia to najpopularniejsza tego typu placówka na Prawobrzeżu. Wykonujemy różnorodne zabiegi lecznicze i relaksacyjne, w tym ekskluzywne zabiegi SPA. Poniżej prezentujemy część naszej aktualnej oferty:

Adres:
ul. Anieli Krzywoń 10

Telefon:

Masaż leczniczy

Całościowy zabieg obejmujący wskazane przez pacjenta partie ciała. Obejmuje masaż klasyczny, segmentarny, izometryczny a także rozluźnienie mięśniowo-powięziowe i masaż tkanek głębokich.

Masaż leczniczy

30 min – 35 zł
60 min – 60 zł

Drenaż limfatyczny

Drenaż jest specyficznym rodzajem masażu wykonywanym przy opuchnięciach kończyn. Celem zabiegu jest likwidacja obrzęków przy zatorach i wspomaganie krążenia układu limfatycznego.

Drenaż

– 35 zł –

(~ 30 min)

Masaż antycellulitowy

Masaż bańką chińską to skuteczny sposób na pozbycie się cellulitu, likwiduje także skórkę pomarańczową i rozstępy. Technika wykorzystuje metodę zasysania skóry i znajdujących się pod nią tkanek.

Masaż bańkami

– 40 zł –

(~ 30 min)

Klasyczny masaż relaksacyjny

Zabieg relaksacyjny wykorzystujący klasyczne techniki masażu. Jest to świetny sposób na relaks po stresach dnia codziennego.

relaksacyjny

30 min – 35 zł
60 min – 60 zł

Masaż twarzy

Masaż twarzy dotlenia skórę i poprawia jej wygląd. Jest to świetny sposób na problemy wiotkich tkanek. Delikatny dotyk masażystki zapewnia uczucie odprężenia i relaksu.

twarzy

25 min – 35 zł

Masaż hawajski Lomi Lomi

Masaż hawajski obejmuje całe ciało z wyjątkiem obszarów intymnych. Wykonuje się go głównie przedramionami w rytm hawajskiej melodii. Szacunek okazywany osobie masowanej sprawia, że czuje się ona wyjątkowa. Zabieg jest wykonywany z wykorzystaniem oleju kokosowego wytapianego w niskiej temperaturze.

hawajski

60 min – 80 zł

Masaż tajski

Masaż skoncentrowany na podeszwach stóp, połączony z masażem palców, kostek i łydek. Dzięki zabiegowi możemy usunąć uczucie „ciężkich, zmęczonych nóg”. Masaż tajski jest popularny również dzięki dobroczynnemu wpływowi na system krwionośny. Regularnie stosowany zmniejsza ryzyko chorób cywilizacyjnych.

tajski

40 min – 60 zł

Masaż gorącymi kamieniami

Masaż wykonywany jest z użyciem kamieni bazaltowych otrzymywanych z zastygłej lawy wulkanicznej. Zapewnia bardzo głębokie odprężenie oraz uczucie ciepła i relaksu, które towarzyszy nam przez cały dzień. Zabieg podzielony jest na dwie części – masaż całego ciała z wykorzystaniem podgrzanych, wonnych olei i masaż kamieniami.

Gorące kamienie

45 min – 70 zł
90 min – 120 zł

Copy of Blank Print Document (19)