Witaj w Fundacji Promocja Zdrowia, organizacji pozarządowej zajmującej się działalnością prospołeczną – pomocy seniorom, osobom niepełnosprawnym, dzieciom z różnego typu trudnościami i osobom wykluczonym społecznie.

Działamy głównie na terenie województwa Zachodniopomorskiego. Nasz ośrodek zlokalizowany jest centrum Szczecina, przy al. Bohaterów Warszawy 27. Znajdziecie tu m.in. gabinet laryngologiczny, gabinet masażu, gabinet fizjoterapeutyczny, pracownię biofeedback, lekarza medycyny pracy oraz pracownię logopedyczną. Realizujemy różnorodne programy medyczne, aktywizacyjne i rehabilitacyjne. Zajmujemy się m.in. aktywizacją osób niepełnosprawnych oraz rehabilitacją dzieci, osób dorosłych i seniorów.

Przekazując nawet drobne kwoty tworzymy fundusze, umożliwiające podejmowanie poważnych przedsięwzięć w zakresie terapii, rehabilitacji, profilaktyki zdrowotnej, a także szeroko pojętej integracji społecznej i zawodowej.

Przekaż „swój” 1% wpisując w deklaracji PIT nasz numer KRS : 0000370165

Dziękujemy!